Τα νέα μας

Οι Πρόσκοποι της Δωδεκανήσου στα Καλά Νερά Βόλου

Posted by:

Κοινοποίηση

Aρμενίζοντας σε Καλά Νερά …
Κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι για 130 Προσκόπους με τους συνοδούς Βαθμοφόρους τους (ενήλικα στελέχη) από τη Ρόδο  την Κάλυμνο και τη Λέρο για την 5η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta που πραγματοποιείται από το Σάββατο 26 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 στην περιοχή των « Καλών Νερών» του Δήμου Νοτίου Πηλίου , στα νερά και στις ακτές του Παγασητικού Κόλπου.
Παρέα με τους Προσκόπους σαλπάρει και ο «Πρωτοπόρος» η ναυτοπροσκοπική λέμβος από την Κάλυμνο.
Οι Δωδεκανήσιοι Πρόσκοποι , παρέα με τους υπόλοιπους 1450 Προσκόπους και Βαθμοφόρους από όλη την Ελλάδα, συνδεδεμένοι με τη θάλασσα θα ανοίξουν τα πανιά τους στα νερά του Παγασητικού Κόλπου , θα γνωρίσουν το γραφικό τραινάκι του Πηλίου , θα κατασκηνώσουν στο Ναυτοπροσκοπικό χωριό με αξέχαστες βραδιές παρέα με τα αστέρια.
Εμπειρίες μοναδικές στα πλαίσια της ανατολής της νέας 100ετίας της Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων.
Η 5η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική REGATTA ανοίγει πανιά, με ούριο άνεμο και έμπειρο πλήρωμα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία Blue Star Ferries για την υποστήριξη στις μετακινήσεις των Προσκόπων , των Βαθμοφόρων και της Ναυτοπροσκοπικής λέμβου.
Η εταιρεία Blue Star Ferries , αναγνωρίζοντας το έργο του Προσκοπισμού και τη νησιωτική ταυτότητα των Προσκόπων της Δωδεκανήσου , είναι αρωγός σε όλες τις μετακινήσεις των Προσκόπων της Δωδεκανήσου. Εκτός από την παραπάνω δραστηριότητα βοήθησε και στη μετακίνηση φέτος ακόμα 120 Λυκοπούλων , Προσκόπων , Ανιχνευτών και Βαθμοφόρων για τη πραγματοποίηση των κατασκηνώσεων , μεγάλων δράσεων και πολυήμερων εκδρομών τους.
Οι Πρόσκοποι από τα Δωδεκάνησα συμμετέχουν με μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά αποστολές στην 5η Ναυτοπροσκοπική Regatta.

 

φωτογραφία(3)

0
  Related Posts
  • No related posts found.