Τα νέα μας

Επίσκεψη του Γενικού Εφόρου

Posted by:

Κοινοποίηση

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 με την ευκαιρία της 67ης επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη Μητέρα Ελλάδα επισκέφτηκε τους Προσκόπους της Ρόδου και της Καλύμνου ο Γενικός Έφορος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Θοδωρής Κεφαλάς μαζί με το Βοηθό Γενικό Έφορο για τα νησιά του Αιγαίου κ. Δημήτρη Κούτσια.

Στη Ρόδο ο Γενικός Έφορος μαζί με τον Βοηθό Γενικό Έφορο παραβρέθηκαν στη δοξολογία και στη συνέχεια στη παρέλαση συνοδευόμενοι από βαθμοφόρους.
Ακολούθησε εκδήλωση με θέμα την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή Προσκόπων ,Βαθμοφόρων , μελών Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης , Παλαιών Προσκόπων και φίλων του Προσκοπισμού .
Η παραπάνω εκδήλωση έκλεισε με τελετή απονομής Ηθικής Αμοιβής. Το Μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας αποτελεί ανώτερη τιμητική διάκριση και απονέμεται σε βαθμοφόρους του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων , για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει τουλάχιστον για 25 έτη στον Προσκοπισμό . Συγκεκριμένα με το Μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας τιμήθηκε ο πρώην Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Σπύρου. Την απονομή πραγματοποίησε ο Γενικός Έφορος κ. Θοδωρής Κεφαλάς. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο Γενικός Έφορος παραβρέθηκε σε συνεστίαση που παρέθεσαν τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Παραδεισίου μαζί με βαθμοφόρους από όλο το νησί.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου ο Γενικός Έφορος συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Θεοδόση Κατσαμούνδη επισκέφθηκαν την Κάλυμνο , όπου σε παρόμοια εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου , παρουσία των Αρχών του νησιού, απονεμήθηκαν Ηθικές Αμοιβές σε μέλη του Προσκοπισμού.
Μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας , ανώτερη τιμητική διάκριση , απονεμήθηκε στον επί 35 χρόνια βαθμοφόρο του Προσκοπισμού κ. Γεώργιο Καραίσκο.
Μετάλλιο Μακράς Ευδόκιμης Υπηρεσίας απονεμήθηκε στον κ. Γεώργιο Ζερβό Αρχηγό Συστήματος του 1ου Καλύμνου.
Μετάλλιο Ευδόκιμης Υπηρεσίας απονεμήθηκε στον κ. Γεώργιο Κάτρη Αρχηγό Ομάδας Προσκόπων και στην κ. Θέμις Σαμάρκου Αρχηγό Αγέλης Λυκοπούλων.
Στις κ. Ζερβού Αγγελική , Καλλικατζάρου Θέμις , Ντούνια Σεβαστή , Πίκου Σεβαστή και στον κ.Κυράννη Μιχαήλ απονεμήθηκαν τα Μετάλλια Φίλων του Προσκοπισμού.

Τις απονομές πραγματοποίησε ο Γενικός Έφορος κ. Θοδωρής Κεφαλάς.

DSC_0056

11000550_809547412413632_3116343724613193912_n

0
  Related Posts
  • No related posts found.